Tu ce crezi despre creditele online? Dezbatem miturile din Republica Moldova.

Tu ce crezi despre creditele online? Dezbatem miturile din Republica Moldova.

Prezentăm careva mituri care să nu le crezi atunci cînd vine vorba despre credite online in Moldova:

În jurul acestor credite online s-au constituit o serie de mituri care nu numai că pot să fie infirmate de orice specialist în domeniu dar au și darul de a induce în eroare un posibil client.

Atunci cînd vine vorba despre aceste credite online, doriți să aflați toate informațiile importante care să vă ajute să luați o decizie cât mai bună, dar nu să vă confruntați cu opiniile celor care au fost nemultumiți de aceste servicii din diverse motive.

Aici sunt adunate cele mai frecvente mituri care circulă în mediul online si am decis să facem puțină claritate.

Atunci cînd aplici pentru un credit online primești o sumă mică de bani

Acesta este un mit care nu este adevarat deloc. Suma solicitata pentru un astfel de credit online poate să fie cuprinsa între exemplu :1000 lei și suma maximă stabilită de fiecare instituție financiară nebancară în parte. Singurul lucru de care trebuie sa tineți cont este sa nu imprumutați mai mult decît puteți să returnați întrucît astfel veți fi în situație de incapacitate de plată.

Creditele de la OCN sunt ilegale:

Creditele rapide acordate de institutiile financiare nebancare sunt la fel de legale precum cele acordate de bănci. Pentru a putea funcționa trebuie să îndeplinească o serie de condiții și sunt autorizate să funcționeze de către Banca Nationala a Republicii Moldova.

Dobânzile sunt foarte mari

Acest lucru nu este valabil pentru toate creditele online. Pe piată funcționează o mulțime de OCN-uri iar ofertele fiecareia sunt diversificate. Așadar, puteți să alegeți o instituție financiară nebancară care să fie compatibilă cu nevoile pe care le aveți. Este firesc să varieze dobânzile întrucât fiecare instituție are setate propriile oferte.

Nu se poate solicita un credit dacă figurezi în Biroul de Credit

Fiecare OCN decide modul în care acordă creditele rapide și, din contra, unele oferă credite rapide chiar si pentru cei care figurează în Biroul de Credit sau sunt rău platnici. De asemenea, exista si instituții care verifică în prealabil situația și decid apoi dacă să ți se acorde creditul sau nu.

Nu poți primi un împrumut de la un OCN dacă mai ai credite

Total gresit! Instituțiile financiare nebancare din Moldova și Chișinău acordă credite rapide chiar și în condițiile în care figurezi cu credite bancare pe rol. Mai ales dacă nu ai reușit să platești ratele la bancă datorită unei întarzieri salariale și este foarte urgent să plătești atunci poti apela la un OCN care sa te ajute in acest sens, în cazul în care ești un client responsabil și cauza intirzierii ar fi una clară și rară întimplarii.

 

Pentru un credit rapid, va rugăm să contactați echipa MondialCredit.md, la numarul de telefon: +(373) 603 600 33

Leave a Reply

Your email address will not be published.