Întrebări frecvente

Poate înainta o cerere de creditare orice cetățean al Republicii Moldova, care deține un venit sigur și are vârsta între 22 ani – 65 ani.

Pentru a beneficia de credit aveți nevoie de prezentarea buletinului de indentitate valabil al RM pentru a identifica identitatea dumneavoastră.

Limitele de acordare sunt de la 3000 lei pînă la 30 000 lei, cu dobândă fixă și rate lunare egale. În cazul în care sunteți clientul nostru repetat, atunci beneficiați de o reducere la dobândă.

Puteți aplica ușor la un credit online pe site-ul nostru www.mondialcredit.md sau să vizitați oficiul nostru.

Dacă doriți să procurați bunuri/servicii, atunci vă apropiați de magazinul partenerului nostru ales și solicitați achitarea bunului în rate.

Suma împrumutului poate fi transferată pe un cont bancar sau cont de card, deținut de client, la oricare bancă comercială din țară.

Plata pentru credit va fi efectuată prin transfer bancar de pe condul dumneavoastră pe contul companiei Mondial Credit.

Puteți achita anticipat creditul, înainte de termenul indicat în contractul de credit semnat. Suma se recalculează doar pentru durata de timp cât ați utilizat banii. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla suma exactă spre plată în cazul rambrusării anticipate.

Pentru a afla rapid soldul sumei rămase de achitat, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +(373) 695 66 655.

În cazul unei înârzieri, compania noastră va fi nevoită să perceapă penalități de întârziere. Pentru a evita achitarea unor penalități suplimentare vă rugăm să ne contactați pentru a găsi împreună o soluție optimă.

Puteți să aplicați pentru împrumut chiar dacă achitați deja un credit la noi sau aveți credite la alte companii, aceasta nu este un obstacol. La analizarea cererii se vor lua în calcul plățile pentru alte credite pentru a evalua capacitatea dumneavoastră de plată.

Cererea dumneavoastră poate fi refuzată în cazul în care:

  • Ați declarat date false sau incorecte;
  • Ați fost inclus în registrul debitorilor problematici;
  • Aveți procese de judecată recente sau curente;
  • Cauze legate de procedura de creditare internă a companiei.