Despre Mondial Credit

MONDIAL CREDIT

OCN Mondial Credit SRL este un creditor nebancar online care are la bază si ca scop creditarea rapidă a persoanelor fizice si juridice din Republica Moldova. Oferim credite retail și de consum în dependență de nevoile financiare zilnice. Credităm necesități urgente: vacanțe, ceremonii, reparații, electrocasnice, tratamente dentare, etc. Le oferim bani oamenilor atunci când au nevoie de ei – rapid, convenabil și responsabil.

Noi oferim credite doar în LEI, astfel nu trebuie să vă faceți griji de rata lunară, aceasta rămâne nemodificată, aveți rate lunare egale și nu depindeți de cursul valutar instabil. Noi nu avem comisioane ascunse, trebuie doar să utilizezi calculatorul de împrumuturi pentru a determina câți bani dorești să împrumuți, iarclienții vor fi la curent încă de la început cât vor fi nevoiți să achite înapoi.

 

Suntem mai mult decât

un creditor nebancar

mondial

Ce zici, te-am convins? Dacă vrei să aplici chiar acum pentru un credit rapid, nu ezita să dai un click mai jos, să completezi formularul și să aștepți apelul nostru rapid.